کابینت پولیشی
مدل کابینت پولیشی
مدل کابینت پولیشی با نمای درخشان و آینهای نور را به زیبایی انعکاس میدهد و پیشنهاد گروه طراحی داخلی چکاد به مشتریانی است که میخواهند جلوهای لوکس به آشپزخانه خود دهند. بسیاری از مشتریان ما برای سفارش مدل کابینت پولیشی از کابینت انزو نام میبرند، در صورتیکه مدل انزو تنها یکی از انواع مدل کابینت پولیش است که در ساخت آن از یک نوع ابزار خاص استفاده میشود. کابینت انزو اولین بار توسط شرکت ایتالیایی انزو به بازار عرضه شد و نام کابینت انزو پولیشی روی این مدل ماندگار شد. وجه تمایز کابینت پولیشی با سایر مدلهای کابینت شیوه ساخت و رنگکاری درب آن است و بدنه آن مانند بیشتر سبکهای کابینت از ام دی اف ساخته میشود. لازم به ذکر است که در چکاد برای انتخاب بدنه کابینت پولیشی سفید حساسیت ویژهای وجود دارد و از ام دی اف خاصی که هماهنگی لازم با دربهای براق را دارد استفاده میشود.
تولید درب کابینت پولیشی
در ساخت درب کابینت پولیشی ابتدا ام دی اف ۲۵ میلیمتری بر اساس نقشه فنی کابینت برش میخورد. سپس لبههای تیز درب با ابزار cnc تراش داده میشود تا نمایی زیباتر پیدا کند. البته در کابینت پولیشی انزو از ام دی اف ۴۸ میلیمتری استفاده میشود که عمق بیشتر شیارها جذابیت بالاتری را به دنبال دارد. بعدازآن درب کابینتها به کارگاه رنگکاری تحویل داده میشوند. در مرحله رنگکاری ماده خمیری روی درب کابینت پاشیده میشود. در مرحله بعد سطح کار در محیط ایزوله حدود هشت بار با دستگاه مخصوص ساب میخورد تا درب کابینت بهاندازه موردنظر براق شود.
مزایای کابینت پولیشی
رنگ خمیر مانند درب پولیشی مثل یک ضربهگیر عمل میکند و از آسیبپذیری دربها در مقابل ضربه و خط و خش جلوگیری میکند. به همین منظور تیم تولید چکاد به رنگکاری کامل لبه دربها توجه ویژه دارد. پولیشی یک نوع رنگ ضد آب است و روکش کردن دربها با آن راه نفوذ رطوبت را میبندد. درب کابینت پولیشی در صورت خرابی قابلیت تعمیر دارد. نمای براق و درخشان کابینت پولیشی آن را به یکی از گزینههای مناسب جهت نصب در آشپزخانههای کوچک و کمنور تبدیل کرده است.
تنها محدودیتی که در سفارش کابینت پولیشی وجود دارد تنوع کم ابزار قابل پیادهسازی روی درب آن است. لذا گروه طراحی داخلی چکاد به مشتریانی که ابزار پرکار سبک کلاسیک را میپسندند، کابینت پلی اورتان را بهجای پولیشی پیشنهاد میدهد.
رنگ کابینت انزو پولیشی
کابینت پولیشی سفید محبوبترین مدل آن است. البته این کابینت در رنگهای طوسی، مشکی، کرم، قهوهای و… قابل سفارش است. این تنوع رنگی امکان انتخاب کابینت برای هر سلیقه و سبک دکوراسیون آشپزخانهای فراهم کرده است.
قیمت کابینت پولیشی
مدل کابینت پولیشی در دستهبندی کابینتهای لوکس قرار دارد. تجهیزات ساخت و شیوه خاص رنگکاری کابینت پولیشی موجب شده قیمت کابینت انزو پولیشی بالاتر از سایر مدلهای کابینت مدرن و نئوکلاسیک و در جایگاه قیمتی بعد از کابینت چوبی باشد. البته حاصل پرداخت هزینه بیشتر به دست آوردن کابینتی باکیفیت بالاتر است.
تفاوت کابینت پولیشی و پلی اورتان
تفاوت عمده کابینت پولیشی با کابینت پلی اورتان جنس رنگ و شیوه رنگکاری آن است. پاشیدن رنگ پولیشی روی مغزی ام دی اف طی یک عملیات چندمرحلهای و بسیار حساس باعث میشود که سطح روی دربها کاملاً درخشنده و آیینهای شکل شود. به دلیل استفاده از رنگ بهعنوان روکش در هردو نوع مدل کابینت برخی مشتریان تصور کنند کابینت پولیشی و پلی اورتان یک محصول هستند، درحالیکه ازنظر فنی تفاوتهایی باهم دارند. تفاوت این دو مدل کابینت علاوه بر شیوه رنگکاری، نوع ابزارهای قابلاجرا در درب و نمای کابینت آنها است. زمان موردنیاز برای ساخت کابینت پولیشی بیشتر، قیمت آن بالاتر و ابزارهای آن محدودتر است.